Product zoeken

Retour- en ruilvoorwaarden

Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet. Het artikel kan altijd geretourneerd of geruild worden. Via Mama Mia verzoekt je eerst per email via info@viamamamia.nl te melden dat je een artikel retour gaat sturen met de reden waarom. Je hebt hiervoor 14 dagen herroepingsrecht. Je retourzending moet binnen 14 werkdagen bij ons bezorgd zijn. Na ontvangst van de retourzending zullen we het aankoopbedrag naar je overmaken.

Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:

  • Ze gebruikt en/of gewassen zijn;
  • Ze beschadigd zijn en/of jezelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen.

Je dient retour artikelen te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert. Let wel, je kunt artikelen niet onder rembours terugsturen. Hebben wij jou een fout artikel toegestuurd, dan betalen
wij vanzelfsprekend de retourkosten.

Het product moet in originele staat en ongebruikt met een kopie van de pakbon worden teruggestuurd. Je geld wordt op dezelfde manier terugbetaald als je ervoor betaald hebt. We streven er naar om je geld binnen 30 dagen, na ontvangst van je retourzending, terug te storten.

Stuur het artikel in een doosje of stevige envelop met daarin je gegevens naar:

Via Mama Mia

Willem Hioolenstraat 40

3065 LE Rotterdam